Ací podeu accedir al butlletí extraordinari que hem tret en resposta al “ban” que ha repartit l’alcalde amb l’únic objectiu de confondre, desinformar i desprestigiar.

Tal i com diem al nostre butlletí ací podeu consultar la relació de factures o gastos realitzats per l’alcaldia durant  l’any 2013 “sense consignació pressupostària” i que han anat dos voltes al plenari d’enguany quedant, les dos voltes damunt de la taula.

Per què han quedat damunt la taula? Perquè, malgrat que els dos grups de l’oposició hem demanat que s’incorporen les dos factures que falten (impremta i maquetador), l’alcalde s’ha negat. Quan li hem preguntat a la secretària si hi havia algun problema en què s’incorporaren, ha dit que no hi havia cap problema i què legalment era perfectament possible. Efectivament, si totes les factures pendents es troben en la mateixa situació, per què unes sí i altres no? No obstant, l’alcalde s’ha negat. Per a continuar alimentant la polèmica? Sí.

Ací vos deixem també còpia de la factura de l’empresa participada per l’alcalde LLORCASA ESPORT S.L. Eixa sí que s’ha cobrat sense problemes.