En el darrer plenari celebrat el 29 de juliol, en el torn de precs i preguntes, el nostre regidor Santi Alberca va fer un prec dirigit al regidor d’Esports sobre l’estat de la piscina municipal. Demanava, fent-se ressó de molts usuaris i veïns d’este servei públic, que milloraren la neteja de la piscina. Preguntava també per la brutícia de les aigües i pels forats oberts al fons que estaven botant als pocs dies d’obrir-la al públic. La resposta no ens la va donar el regidor competent, sinó, com és habitual, l’alcalde (que respon i té opinió per a totes les coses, com si el govern estiguera composat només per ell).
La primera autoritat ens va dir que la piscina està “impecable” i “millor que mai“. I que això que es veu “són simplement un desconxaets de no res“.

Ací vos deixem un vídeo amb imatges del fons de la piscina municipal fetes l’endemà del plenari. Observeu vosaltres mateixa. I de fons podeu sentir la resposta de l’alcalde al nostre regidor. Després jutgeu.

Des de Compromís lamentem l’estat d’abandonanent en què es troben els serveis públics esportius i, en particular, la piscina municipal. Un poble com Vilallonga mereix  tindre una piscina pública en condicions i un govern municipal que es preocupe pel seu manteniment.