Molts ens heu estat preguntant per la demolició, els passats dies, de la casa propietat de l’Ajuntament que hi havia al carrer Sant Llorens, al barri de Cais. La raó és que l’immoble es trobava en un estat molt roïn i amenaçava ruina per la qual cosa els serveis tècnics aconsellaven que es demolira.

Com molts sabeu, l’esmentada casa estava afectada també pel PAI que anava a desenvolupar-se entre la muntanya de l’ermita i els patis de les cases que donen al carrer de Sant Llorens, i que fou aprovat ja fa uns anys per anteriors corporacions municipals. Malgrat això, l’esmentada actuació urbanística no s’ha dut a terme per diferències entre els dos únics propietaris dels terrenys que hi ha darrere. El projecte de reparcel·lació va ser recurrit en el seu dia i el pas del temps ha provocat que l’agent urbanitzador que va impulsar eixe projecte ara no tinga interés en dur-lo endavant. Per això el plenari del passat mes de novembre va acordar iniciar l’expedient per a declarar caducat el pla d’actuació urbanística i arxivar-lo.

En definitiva, que el fet de tombar la casa no respon a cap inici de les obres d’un carrer projectat en les normes subsidiàries dels anys noranta, si no a l’estat de la casa, que era perillosa per al veïnat.

Ja sabeu que la web de l’Ajuntament (www.villalonga.es) este tipus d’informació no és possible obtindre-la. Això sí, allí podeu trobar multitud de reportatges fotogràfics ben interessants del nostre alcalde amb les més diverses i variades activitats: fent xocolate, rebent al reis mags, fumigant contra les randelles, o posant coca-cola en la inauguració d’un tros de carrer. En fi, tot és important, però no estaria malament que incorporaren alguna cosa de la a informació ordinària del que passa al poble. 😉