Marzà amb el col·lectiu de Compromís per Vilallonga.
Marzà amb el col·lectiu de Compromís per Vilallonga.

El passat divendres 23 d’octubre ens visità el nostre conseller d’Educació, Cultura i Esports.Vicent Marzà i Ibàñez, nascut a Castelló de la Plana el 3 de març del 1983 milita en el Bloc des de fa 15 anys i està vinculat al sindicat de l’ensenyament STEPV i a Escola Valenciana. És mestre de professió i diplomat en magisteri per la Universitat Jaume I en l’especialitat d’anglès i francès.

El conseller va acudir a la invitació  de la direcció de l’escola Verge de la Font per tal de celebrar els 25 anys de l’escola.  El conseller va ser rebut amb una albà cantada per membres del Rebrot que li donaren una acalorada benvinguda amb unes lletres emotives. Després, va recórrer l’escola visitant l’exposició que l’escola havia preparat per a l’event i mostrant imatges i documents visuals dels últims 25 anys.

Per a acabar la visita, es va donar pas als parlaments de les persones més representatives a tal efecte. Va parlar la directora d’ara del Verge de la Font, l’alcalde de Vilallonga, el regidor d’Educació d’aleshores, el director de l’escola de fa 25 anys, una ex alumna d’aquells temps, el president de l’AMPA i finalment, el conseller Marzà.

Marzà va fer palés en la familiaritat que es respirava aquella escola i en el bon treball que havia vist durant més de 25 anys. Va agrair la tasca de tots els qui per allí han passat, des de mestres, alumnes, personal no docent…etc i ens va demanar que seguírem lluitant per la nostra llengua i pel nostre treball.