L’alcalde de Vilallonga ha donat un pas en el despropòsit en què s’ha convertit la seua gestió al capdavant del consistori. En comptes d’arreglar la situació de divisió del seu grup municipal, ara culpa els regidors de l’oposició de no pagar unes factures sense partida pressupostària i amb el reprovament de la secretària. 

El ple li va tombar la relació de factures i l’alcalde va tindre «l’ocurrència» d’enviar una carta a tots els proveïdors (veure imatge) que no havien pogut cobrar dient-los que si no cobraven era culpa dels regidors que havien votat en contra al plenari, amb nom i cognoms dels regidors de l’oposició. El portaveu de Compromís per Vilallonga, Santi Alberca, ha afegit “que amb aquesta “rabieta” l’alcalde demostra poca serietat al front de l’ajuntament ja que ell pot pagar les factures com en altres ocasions”.

Compromís per Vilallonga denuncia que l’alcalde no té habilitats suficients per a recaptar l’ajuda necessària per tirar avant l’ajuntament. L’alcalde s’ha convertit en un problema per al municipi i per al bon govern de Vilallonga.