Abel Soler, portada a tots els mitjans de comunicació

Ahir publicaven tots els mitjans de comunicació que Abel Soler havia descobert l’autoria d’una de les obres de literatura medieval més importants de tota Europa: el Curial e Güelfa. Ens alegrem molt i des d’ací el felicitem.

A Vilallonga tenim la sort que un investigador del prestigi i reconeixement acadèmic d’Abel Soler siga també l’autor del llibre d’Història de Vilallonga, i alhora, tenim el “privilegi” de viure amb la vergonya i ridícul de ser l’únic poble on s’ha prohibit el repartiment de l’obra d’Abel perquè l’alcalde està tot ofès perquè no hi ha cap foto seua. No cal vore com és tractat Abel Soler a tota la premsa amb aquest descobriment a nivell europeu i com ha sigut tractat per l’Ajuntament de Vilallonga negant-li la distribució del seu llibre d’història. El que està clar és una cosa: Abel ha passat a la història amb aquest descobriment i l’alcalde de Vilallonga també passarà a la història com el que va “segrestar” un llibre al nostre poble.

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *