Si hi ha hagut un tema polèmic des del minut zero del govern de Llorca ha estat el dels “enxufes”. O de com l’alcalde s’ha pensat que l’Ajuntament era un “cortijo” particular seu on podia contractar a qui li donara la gana sense respectar les lleis. O de com la primera autoritat es dedica a “fer favors” i a “donar treballs”.

Esta legislatura hem vist a alcalde i regidors desfilar pels jutjats per donar explicacions de contractes laborals fets sense cap procediment, a dit, o botant-se l’ordre de les borses de treball, o ignorant les objeccions de legalitat de la secretària.

Hem vist com l’alcalde aprovava les bases i els mèrits per a fer una borsa de treball de socorrista on (quina casualitat!) qui s’apuntava i quedava primer en mèrits era… el seu fill! O com es passava de la candidatura electoral del PSOE a facturar com a autònoma a l’Ajuntament i, després, a funcionària a interina.

En fi, el jutjat està investigant un fum de contractacions i tot sembla que després de les eleccions hi haurà novetats. Nosaltres, com el nostre candidat Domingo, amb bon humor i sense brega, només diem que amb Compromís, a partir del dia 26, els trifàsics s’han acabat!

Ser fill d’alcalde, no ha de ser cap mèrit!

Mireu, mireu..https://youtu.be/kVQF2xeWW8Q