Després de poc més d’una setmana des de la presa de possessió de Domingo Garcia, el PSOE no acaba d’assimilar-ho i tracta d’allargar la seua agonia amb comentaris i publicacions poc encertades.

Nosaltres no carreguem contra el candidat Enric Llorca com a persona i veí del poble, sinó com a Enric Llorca polític i alcalde. No acceptem lliçons d’ètica del PSOE en referència al pacte, principalment perquè ells han fet fet el mateix en altres poblacions. Suposem que també tindran els seus motius. 

Els tres grups que van votar “NO” a Enric, volen fer un altra política, diferent a la qual s’havia dut a terme fins fa, poc més d’una setmana. El PSOE continua amb la lletania de què açò és un assetjament i enderrocament personal, i efectivament, ho és, però com dèiem abans, sols en allò estrictament polític, ja que és ell, i sols ell, la figura i el responsable de la política duta a terme a l’Ajuntament fins ara.

En les reunions mantingudes amb el PSOE abans de les eleccions, SEMPRE els hem traslladat que, si Llorca estava al capdavant, el pacte esdevenia molt difícil, tot i que la nostra postura natural era fer valdre el pacte del “Botànic”.

Nosaltres sempre hem comunicat fidelment i puntualment al nostre col·lectiu, tots i cadascun del temes i punts tractats en les reunions amb el PSOE, i les decisions s’han pres entre tots.

Ara, tan sols ens queda treballar per a què es note un canvi polític i fer tot el que siga millor  per al poble. Volem escoltar a tots els que ens han votat i als que no, i explicar el que faça falta. Per part nostra anem a deixar els enfrontaments estèrils i capficar-nos en allò que realment s’espera de nosaltres, que es fer el millor possible per al poble.